2013 m. rugsėjo 30 d., pirmadienis

Obuoliniai keksiukai su traškia cukraus plutele




  • Kvietiniai miltai, 355 gramai
  • Sviestas, 120 gramų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 šaukštelis
  • Kiaušiniai, dideli, 2 vienetai
  • Obuoliai, didelis, rūgštus, 1 vienetas
  • Cukrus, rudasis, 0.5 stiklinės
  • Cinamonas, 1 šaukštelis

Gaminimas:

  1. Obuolį nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
  2. 350 g miltų sumaišyti su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.
  3. 110 g minkšto sviesto išsukti su cukrumi.
  4. Vieną po kito įmušti kiaušinius.
  5. Supilti miltų mišinį ir gerai išmaišius (tik nepermaišyti) įmaišyti obuolius.
  6. Paviršiaus sluoksniui skirtus sausus produktus (rudąjį cukrų, cinamoną ir vieną šaukštą miltų) išmaišyti.
  7. Įdėti vieną šaukštą sviesto ir trinti tarp pirštų, kol neliks sausos masės ir gausis trupiniai.
  8. Dėti tešlą į keksiukų formeles, paviršių išlyginti ir padengti cukraus trupinukais.
  9. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.

1 komentaras:

  1. Mystino | New online casino! | Casinoinjapan.com
    Mystino offers the most fun, reliable and fast payouts of any casino online! Get your 메리트카지노 Sign Up Offer and try ミスティーノ your 우리카지노 luck in free spins with

    AtsakytiPanaikinti