Desertas „Greitai ir labai skaniai“
-
Kondensuotas pienas, sutirštintas, 1 vienetas
-
Želė, 2 vienetai
-
Grietinėlė, 500 gramų
-
Želatina, 25 gramai
-
Sausainiai, pagal skonį
-
Vaisiai, pagal skonį
-
Uogos, pagal skonį
Gaminimas:
- Padaryti dviejų spalvų želė atskiruose induose, atšaldyti ir atšaldytą supjaustyti gabalais.
- Įvairiaspalvius vaisius supjaustyti kubeliais, sausainius sulaužyti.
- Kremui suplakti sutirštintą kondensuotą pieną su grietine ir 1,5 stiklinėje vandens ištirpinta želatina.
- Dėti paeiliui į taures sluoksnius: kremą; vaisius, uogas bei sausainius; želė gabaliukus.
- Taip kartoti sluoksnius, kol bus sunaudoti visi ingredientai.
- Paskutinis sluoksnis turi būti kremas, apibarstytas sausainių trupinukais.
- Šaldyti desertą šaldytuve apie 10-12 valandų.
- Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą