2013 m. rugsėjo 25 d., trečiadienis

Desertas „Greitai ir labai skaniai“



  • Kondensuotas pienas, sutirštintas, 1 vienetas
  • Želė, 2 vienetai
  • Grietinėlė, 500 gramų
  • Želatina, 25 gramai
  • Sausainiai, pagal skonį
  • Vaisiai, pagal skonį
  • Uogos, pagal skonį

Gaminimas: 

  1. Padaryti dviejų spalvų želė atskiruose induose, atšaldyti ir atšaldytą supjaustyti gabalais.
  2. Įvairiaspalvius vaisius supjaustyti kubeliais, sausainius sulaužyti.
  3. Kremui suplakti sutirštintą kondensuotą pieną su grietine ir 1,5 stiklinėje vandens ištirpinta želatina.
  4. Dėti paeiliui į taures sluoksnius: kremą; vaisius, uogas bei sausainius; želė gabaliukus.
  5. Taip kartoti sluoksnius, kol bus sunaudoti visi ingredientai.
  6. Paskutinis sluoksnis turi būti kremas, apibarstytas sausainių trupinukais.
  7. Šaldyti desertą šaldytuve apie 10-12 valandų.
  8. Skanaus!
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą