- ½ puodelio grietinėlės
- 200g juodojo šokolado
- 2 šaukštai rudojo cukraus
- 1 ½ arbatinio šaukštelio vanilės esencijos
- 250g braškių
- 8 samteliai vanilinių ledų
- 150g mėlynių
- 125g aviečių
- ½ puodelio mini zefyriukų (marshmallows)
- ¼ puodelio nesūdytų žemės riešutų,
- ¼ skrudintų kokoso drožlių
Gaminimas:
1. Puode sumaišykite grietinėlę,
šokoladą, cukrų ir vanilę. Maišykite žemoje temperatūroje kol ištirps ir
susimaišys. Supilkite į ąsotį ir palikite atvėsti kambario
temperatūroje.
2. Braškes perpjaukite per pusę. Samtelį ledų įdėkite į kiekvieną iš patiekimo indų. Apibarstykite braškių puselėmis.
3. Įdėkite
dar vieną samtelį ledų ir apipilkite pagamintu šokolado padažu,
likusiomis uogomis, zefyriukais, riešutais ir kokosu. Patiekite
nedelsiant.
Reikes kad kažkas išbandytų :)
AtsakytiPanaikinti