2013 m. rugsėjo 11 d., trečiadienis

Berry Rocky desertas



  • ½ puodelio grietinėlės
  • 200g juodojo šokolado
  • 2 šaukštai rudojo cukraus
  • 1 ½ arbatinio šaukštelio vanilės esencijos
  • 250g braškių
  • 8 samteliai vanilinių ledų
  • 150g mėlynių
  • 125g aviečių
  • ½ puodelio mini zefyriukų (marshmallows)
  • ¼ puodelio nesūdytų žemės riešutų,
  • ¼ skrudintų kokoso drožlių

Gaminimas:

  
1. Puode sumaišykite grietinėlę, šokoladą, cukrų ir vanilę. Maišykite žemoje temperatūroje kol ištirps ir susimaišys. Supilkite į ąsotį ir palikite atvėsti kambario temperatūroje.
2. Braškes perpjaukite per pusę. Samtelį ledų įdėkite į kiekvieną iš patiekimo indų. Apibarstykite braškių puselėmis.
3. Įdėkite dar vieną samtelį ledų ir apipilkite pagamintu šokolado padažu, likusiomis uogomis, zefyriukais, riešutais ir kokosu. Patiekite nedelsiant.
 

1 komentaras: